Ny belysning i våra lokaler

l4dev

Efter att vi förbättrat säkerheten i lokalerna så var det dags att se över energiförbrukningen. Att byta ut de gamla traditionella lysrören till något bättre alternativ har länge varit uppe på bordet utan att något egentligen har hänt. För ca två månader sedan började vår ansvarig elektriker Johan Svensson utvärdera olika lysrör på marknaden och hittade till slut en produkt som uppfyllde våra krav både vad gällde pris och kvalitet. Efter att ha testat 7 olika modeller så beslutade vi oss för att satsa på tysk kvalitet och därmed lysrör led

Med facit i hand kan vi konstatera att det definitivt var rätt beslut för oss då vi mer än halverat vår energiförbrukning och därmed sänkt våra elkostnader. De nya rören lyser otroligt bra och bidrar till ljusare och fräschare lokaler. Vi vill också passa på att tacka Johan för ett bra utfört jobb då det varit en tidskrävande process att gå igenom alla modeller för att slutligen hitta den bäst lämpade produkten hos Ljusgiganten.